Medianieuws

NOS Journaal app verbindt met smart tv

NOS Journaal app verbindt met smart tv
De NOS heeft haar NOS Journaal-app voor iOS vernieuwd. De belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om de uitzendingen op een smart tv te bekijken. Gebruikers kunnen Journaaluitzendingen op de iPhone, iPad of iPod aanklikken en deze worden bij de juiste instellingen op de smart tv afgespeeld. Voorwaarde is dat het iOS-apparaat via het (WiFi) thuisnetwerk verbonden is met de tv.

Verder is de NOS Journaal-app uitgebreid met de uitzendingen van NOS Studio Sport en NOS op 3. Bovendien zijn livestreams toegevoegd zoals Champions League voetbal, Journaal 24, Politiek 24 en Sport 24. De livestreams zijn om technische redenen alleen te zien op de smartphone, maar (nog) niet af te spelen op de smart tv. De smart tv-mogelijkheid wordt voorlopig alleen aangeboden binnen de NOS Journaal-app voor iOS. Als de gebruikers tevreden zijn en de techniek werkt, is het de bedoeling om de algemene NOS-app ook te voorzien van deze toepassing.

Op de NOS blog is een instructie te vinden over het gebruik van de app met de smart TV.

Met de NOS Journaal-app kan je uitzendingen afspelen op de meeste smart tvís maar ook op andere Internet connected devices. De app ondersteunt de volgende toestellen: Samsung, Sony, Philips, Panasonic, LG, WD TV Live, Xbox, XBMC en Windows Media Player.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 29-08-2013 om 09:28 uur, door: Robert Briel

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN