Medianieuws

Netflix in Nederland geland

Netflix in Nederland geland
Netflix Inc., wereldwijd het toonaangevende netwerk voor internettelevisie met meer dan 37 miljoen leden, is nu beschikbaar in Nederland. Vanaf vandaag hebben leden in Nederland direct toegang tot tal van series en films die ze voor slechts Euro 7,99 per maand kunnen streamen vanaf Netflix.

Netflix heeft een revolutie in de entertainmentwereld veroorzaakt: leden kunnen series en films kijken wanneer, hoe en waar ze maar willen via directe toegang op tv's, tablets, mobiele apparaten, gameconsoles en computers. Kaskrakers uit Hollywood, topseries, documentaires, filmhuis-films, stand-upcomedy, kinderfilms en lokale Nederlandse titels kunnen voortaan ook in Nederland worden gekeken op Netflix.

"We zijn blij dat we de toekomst van televisie naar Nederland kunnen brengen," aldus Reed Hastings, medeoprichter en Chief Executive Officer van Netflix. "In Nederland hebben veel mensen breedband, maar ze konden tot vandaag niet optimaal profiteren van hun snelle verbinding. Vanaf vandaag kunnen mensen in Nederland zich abonneren op Netflix en direct altijd en overal series en films kijken, voor een laag bedrag per maand."

Netflix biedt een intense kijkbeleving met veel HD-titels en Dolby(r) Digital Plus 5.1 surround sound. Dankzij geavanceerde aanbevelingstechnologieŽn en de koppeling met Facebook kunnen leden nieuwe series en films ontdekken. Mensen in Nederland kunnen Netflix een maand lang gratis proberen door zich te registreren op www.netflix.nl.

Nu op Netflix in Nederland
Vanaf nu zijn alle afleveringen van de vier alom geprezen Netflix series die nog nooit in Nederland te zien zijn geweest, beschikbaar op Netflix; het politieke drama House of Cards, de mystery-serie Hemlock Grove (met Famke Janssen), seizoen vier van de comedy Arrested Development en het gevangenis drama/comedy Orange is the New Black. Derek, een nieuwe comedy van Ricky Gervais, zal in Nederland ook alleen op Netflix beschikbaar zijn vanaf 12 september.

Direct vanaf de launch zijn duizenden uren entertainment beschikbaar, waaronder volledige seizoenen van succesvolle Amerikaanse series als Dexter, Homeland, Lost, Modern Family, Pretty Little Liars, Spartacus en The Vampire Diaries. Er zijn op Netflix ook complete seizoenen van internationale tv-series te zien, zoals de populaire Britse series Luther en Sherlock en Scandinavische hitseries zoals The Killing en The Bridge.

Daarnaast kunnen Netflix-leden kiezen uit Hollywood-films en internationale speelfilms als The Kite Runner, The King's Speech, Kill Bill - Vol.2 en The Expendables. Ook kunnen ze documentaires als Food Inc., Planet Earth - The Complete Collection, Ultimate Survival en We are Legion - The Story of the Hacktivists bekijken.

Op Netflix in Nederland zijn uiteraard ook Nederlandse titels te zien, zoals de speelfilms Alles is Liefde, All Stars 2 - Old Stars, De Heineken Ontvoering, Gooische Vrouwen en Sonny Boy. Maar ook Nederlandse comedy ontbreekt niet met titels als Hans Teeuwen - Spiksplinter en Lebbis - Branding.
Het hele gezin kan genieten van series als Tijd voor Avontuur, My Little Pony, Nijntje, De Avonturen van Kuifje en speelfilms als Kikkerdril, Ratatouille en Wall-E.
In de komende maanden zullen meer series en films worden toegevoegd.

Kijk altijd en overal in de best mogelijke kwaliteit
Netflix is beschikbaar op vrijwel elk apparaat met een internetverbinding: computers, tablets, smartphones, Smart TV's en gameconsoles. Netflix biedt automatisch de best mogelijke kwaliteit op basis van de beschikbare bandbreedte.

Bij de launch kunnen de volgende apparaten worden gebruikt voor Netflix in Nederland:

- Blu-ray spelers: LG, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Yamaha
- Computers: Mac, Windows-pc
- Gameconsoles: PlayStation(r)3 (PS3(tm)), Wii, Wii U, Xbox 360
- Thuisbioscoopsystemen: LG, Panasonic, Samsung, Sony
- HDTV's: LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba
- Internetmediaspelers: Apple TV, Panasonic, Sony
- Telefoons en tablets: iOS-telefoons en -tablets, Android-telefoons en -tablets, Windows Mobile


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 11-09-2013 om 10:53 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN