Medianieuws

Ximon breidt uit naar Philips Smart TV

Ximon breidt uit naar Philips Smart TV
Ximon, aanbieder van films en series via video-on-demand gespecialiseerd in filmhuis aanbod, Nederlands product en internationale arthouse, breidt uit naar Philips Smart TV. Philips en de andere merken waarop de Ximon app beschikbaar is, dekken 80% van de smart TV markt in Nederland.

De catalogus van Ximon is een uitbreiding op het bestaande aanbod films en series dat direct via de Philips Smart TV te bekijken is. "Het is een logische aanvulling op ons app aanbod, de content heeft een hoge lokale waarde en biedt consumenten een alternatief op het bekende Hollywood blockbuster genre.”, aldus Remco Rutte, Business Development Manager Philips Smart TV. Ximon richt zich op publiek dat graag naar het filmhuis theater gaat en houdt van Nederlands producties en internationale arthouse.

”Met uitbreiding van onze Ximon app naar Philips Smart TV zijn we weer een stap dichter bij ons doel; Ximon beschikbaar maken voor een zo groot mogelijk publiek”, zegt Esther Frijns, Manager Marketingcommunicatie en PR bij Ximon. "Zeker nu meer dan 80% van de PhilipsTV range is uitgerust met smart TV en de tijd die besteed wordt in de smart omgeving het laatste jaar is verdubbeld.” (Bron: TPVision)

Ximon is beschikbaar op alle Philips modellen in de 6000, 7000, 8000 en 9000 serie uit 2012 en later.

Films en series kijken bij Ximon op Philips Smart TV kan per film/aflevering, via kijktegoed of het abonnement voor € 9,50 per maand via www.ximon.nl. Daarna kan via Philips Smart TV gekeken worden.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 24-09-2013 om 13:02 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN