Medianieuws

Film1 nu ook beschikbaar bij KPN, Telfort en XS4All

Film1 nu ook beschikbaar bij KPN, Telfort en XS4All
Vanaf dinsdag 1 oktober is Film1 ook beschikbaar via Interactieve TV van KPN, Telfort en XS4ALL. Klanten met Interactieve TV kunnen hun standaard pakket uitbreiden met vijf filmkanalen; Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Comedy & Kids, Film1 Spotlight en Film1 Sundance.

Een abonnement op Film1 kost € 15 per maand. Film1 wordt de komende twee maanden gratis aangeboden bij KPN, Telfort en XS4All. Verder kunnen abonnees van het Film1 pakket gratis op ieder gewenst moment gebruik maken van de Film1 On Demand service.

Met de On Demand service is het voor abonnees van het Film1 pakket mogelijk om op ieder gewenst moment gratis te kijken naar de beste films en series. ‘Alles is Familie’, Ice Age 4, Skyfall of het laatste seizoen van ‘Breaking Bad’ zijn zomaar wat voorbeelden van de honderden films en series die On Demand beschikbaar zijn. Film1 zal het aanbod regelmatig verversen.

Will Moerer, Vice-President van Film1/Sport1: ‘Uiteraard ben ik verheugd dat Film1 vanaf vandaag ook beschikbaar is bij KPN, Telfort en XS4ALL. Interactieve TV was het enige platform waarop wij als Film1 nog ontbraken. De groep mensen die op deze manier televisie kijkt wordt echter steeds groter en het is daarom ook voor Film1 van belang om op dit platform aanwezig te zijn. Uiteraard mag een goede On Demand service niet ontbreken. De consument wil nou eenmaal graag zelf kunnen bepalen wanneer ze naar een film of serie willen kijken en wij als Film1 voorzien graag in deze behoefte’.

Begin september heeft Film1 een groot aantal wijzigingen doorgevoerd met als doel om het voor de abonnees allemaal nog beter en overzichtelijker te maken. De vele topseries van Film1 zijn verspreid over de verschillende daarbij passende kanalen en worden op vaste tijdstippen vertoond.

Iedere zondag zendt Film1 het nieuwe wekelijks filmprogramma ‘Film1 Close Up’ uit met daarin de laatste nieuwtjes over bioscoopfilms en achtergrondinformatie over films die in die week op Film1 te zien zijn. Het programma wordt gepresenteerd door Halina Reijn en Robert de Hoog.

Op het Comedy & Kids kanaal is het aanbod van kinderprogrammering niet alleen groter, maar ook herkenbaarder ingedeeld. Naast een dagelijkse kids blocks bestaat het kanaal uit een ruim aanbod van komedies in de ruime zin van het woord.

Op het nieuwe kanaal Film1 Spotlight wordt dagelijks een thema-avond geprogrammeerd, die om 20:30 begint en altijd bestaat uit 2 films. Zo is het op maandag bijvoorbeeld Ladies Night en op donderdag staat de Nederlandse film centraal.

Op Film1 Action staan nog steeds de beste actiefilms, thrillers, fantasy, scienfiction en horrorfilms geprogrammeerd. Op dinsdag is het op dit kanaal Horror Night met altijd 2 horrorfilms. Tenslotte is het op Film1 Sundance op vrijdagavond documentaire avond en staat op zaterdagavond muziek centraal met onder andere de registratie van diverse verschillende concerten.

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 02-10-2013 om 08:43 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN