Entertainmentnieuws

Classic FM trekt twee nieuwe dj's aan

Classic FM trekt twee nieuwe dj's aan
Michiel Borstlap en Michael Pilarczyk hebben zich verbonden als presentator bij Classic FM. Beide heren tekenden recentelijk hun contract in het bijzijn van Sky Radio Group CEO Philip Alberdingk Thijm.

Michiel Borstlap: "Muziek is het mooiste wat er is. Muziek is een goede vriend, een flirt, of een eeuwige liefde. Muziek helpt, en geeft! Klassiek is er voor iedereen."

Michael Pilarczyk: "Tijdens het schrijven van mijn nieuwe roman luister ik altijd klassiek. Het werkt rustgevend en inspirerend, het voelt soms als de achtergrondmuziek in een droomwereld. Popmuziek is een speelfilm, klassieke muziek is een boek. Soms ben ik zo verslaafd, dat ik urenlang hetzelfde liedje achter elkaar luister."

Philip Alberdingk Thijm: "Fantastisch dat deze twee mannen zich aan Classic FM hebben verbonden. Beiden vertegenwoordigen precies wat wij als zender uit willen stralen: ze zijn jong, fris, energiek en hebben passie voor klassieke muziek. Michiel Borstlap heeft op de meest prestigieuze podia ter wereld gestaan en zijn adressenboekje staat bol van de interessante namen. Genoeg stof voor een prachtig programma. Michael Pilarczyk is een zeer goed en ervaren radiomaker en daarnaast ook een echte liefhebber van lichte klassieke muziek."


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 07-05-2013 om 19:32 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN