Entertainmentnieuws

ShortsTV op RightAboutNow Festival

ShortsTV op RightAboutNow Festival
Op 15 mei aanstaande gaat de derde editie van RightAboutNow, een jaarlijks multidisciplinair festival van MC Theater op het Westergasterrein in Amsterdam van start. Vijf dagen lang, van 15 tot en met 19 mei, staat MC in het teken van (inter)nationale muzikanten, dansers, theatermakers, kunstenaars die een kruisbestuiving van verschillende culturen en disciplines laten zien. Nieuw dit jaar is de toevoeging van FILM aan het diverse programma.

Speciaal voor MC heeft ShortTV, dé digitale zender voor korte films, een selectie gemaakt uit haar ruime en rijke catalogus van korte films die aansluiten bij het interdisciplinaire karakter van het RightAboutNow Festival. Korte films die verschillende disciplines, culturen en subculturen als thema hebben en nieuwe manieren van verhalen vertellen laten zien. Films die je ogen openen en de wereld in een ander licht zetten.

De korte films zijn van donderdag 16 t/m zaterdag 18 mei te zien in Het Ketelhuis. De films zijn geclusterd in 3 filmblokken van elk 40-50 minuten.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 09-05-2013 om 16:03 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN