Entertainmentnieuws

192TV in het teken van het Songfestival

192TV in het teken van het Songfestival

Zondag 12 mei staat 192TV in het teken van het Songfestival.

 

Om alvast in de mood te komen voor het Eurovisiesongfestival op 18 mei, waar niemand minder dan Anouk met het liedje ‘Birds' voor Nederland de finale gaat proberen te halen, staat 192TV op 12 mei volledig in het teken van het Songfestival. Zal het Anouk in de halve finales op 14 mei namens Nederland eindelijk lukken de finale van het Eurovisie Songfestival te halen?

 

Voorafgaand aan de halve finales van het Songfestival op 14 en 16 mei zendt 192TV op 12 mei de Songfestival Top 40 uit. Het Songfestival heeft door de jaren heen heel wat onvergetelijke liedjes en artiesten opgeleverd. Wie kent ze niet? Abba, Teach In, Cliff Richard en Celine Dion...ze maakten allemaal furore op het Songfestival.
De 40 grootste hits uit het Songfestival worden op een rijtje gezet door Ad Bouman, die tussendoor ook een aantal clips laat zien van liedjes die geen succes behaalden tijdens het Songfestival maar wél grote hits werden in Nederland.

 

Ook wordt dan duidelijk dat het Songfestival ook Nederland veel hits heeft gebracht, hoewel de laatste Songfestivalwinst alweer uit 1975 dateert toen Teach In met Ding-a-Dong won. De Songfestival Top 40 is samengesteld aan de hand van inzendingen van 192TV kijkers en de hit posities van de liedjes in de Top 40 in Nederland.


Uitzending van de Songfestival Top 40 op 192TV vindt plaats op zondagmiddag 12 mei om 12:00 uur met een herhaling om 21:00 uur. De uitzending duurt 3 uur.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 09-05-2013 om 16:09 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN