Entertainmentnieuws

Rijks, Robert en Revue genomineerd voor Nipkow

Rijks, Robert en Revue genomineerd voor Nipkow

De documentaire-serie ‘Het nieuwe Rijksmuseum’ (NTR) en de dramaseries ‘Volgens Robert’ (VARA) en ‘Moeder, ik wil bij de revue’ (MAX) zijn genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf 2013, de persprijs voor het beste televisieprogramma. De winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 5 juni in De Vorstin in Hilversum.

 

Dan wordt ook het beste radioprogramma bekroond met de Zilveren Reissmicrofoon. Daarvoor zijn genomineerd de programma’s ‘Plots’ en ‘Bureau Buitenland’ (allebei VPRO) en diskjockey Edwin Evers (538).

 

De jury van de Stichting Nipkow heeft eervolle vermeldingen toegekend aan de op 4 mei uitgezonden documentaire ‘De Baby’ (Joodse Omroep) en de jeugdserie ‘Welkom in de Gouden Eeuw’ (NTR).

 

Bij de radioprogramma’s gaat een eervolle vermelding naar Jaap Boots van het Radio 6-programma ‘JaBo Gumbo Show’ (VPRO) .

 

Nederlandse mediajournalisten reiken jaarlijks de onderscheidingen uit aan de beste tv-programma’s, radio-uitzendingen en multimediale prestaties van het afgelopen seizoen. De jury staat open voor iedereen die zich mediajournalist kan noemen. De stichting Nipkow werkt zonder nominaties.

 

Voor meer informatie: http://www.nipkowschijf.nl

 « Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 09-05-2013 om 16:43 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN