Entertainmentnieuws

Acteurs in Nederland voor opening Game of Thrones: The Exhibition

Acteurs in Nederland voor opening Game of Thrones: The Exhibition
Game of Thrones-acteurs Maisie Williams, Liam Cunningham en Alfie Allen komen naar Nederland. De populaire acteurs zijn op 18 mei in Amsterdam om Game of Thrones: The Exhibition - de internationaal reizende tentoonstelling over de populaire tv-serie - in bijzijn van tientallen prijswinnaars te openen en komen speciaal voor deze feestelijke, besloten gelegenheid naar de Nederlandse hoofdstad. De Game of Thrones expositie - gevestigd in de Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat - zal op 19, 20, 25, 26 en 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur gratis toegankelijk zijn voor belangstellenden. Speciaal voor de Nederlandse tentoonstelling is ook de felrode jurk van Melisandre, een rol van Carice van Houten, te bewonderen.
 
Maisie Williams schittert in Game of Thrones als de brutale, vrijgevochten tiener Arya Stark die na het verlies van haar vader tracht de lange en gevaarlijke weg terug naar huis te vinden. Liam Cunningham speelt Ser Davos Seaworth, bijgenaamd de Uienridder, en probeert Koning Stannis Baratheon te beschermen tegen de manipulatieve invloeden van de mysterieuze, rode priesteres Melisandre (Carice van Houten). Alfie Allen, broer van zangeres Lily Allen, vertolkt Theon Greyjoy. Hij speelt een onzekere jongeman die onder druk van zijn vader in het tweede seizoen rampzalige beslissingen maakt.
 
Game of Thrones
Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks Het Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin biedt de HBO-serie Game of Thrones een gecompliceerde, visueel verbluffende wereld waar zomers en winters decennia kunnen duren. Wereldwijd kent de tv-serie, waarvan HBO Nederland momenteel het derde seizoen uitzendt, miljoenen fans. De langverwachte seizoensfinale is, daags na de Amerikaanse première, op maandag 10 juni om 20:30 uur bij HBO Nederland te zien.

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 11-05-2013 om 15:34 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN