Entertainmentnieuws

Game of Thrones: The Exhibition krijgt extra openingsdagen

Game of Thrones: The Exhibition krijgt extra openingsdagen
Wegens groot succes heeft HBO Nederland besloten om Game of Thrones: The Exhibition - de internationaal reizende tentoonstelling over de populaire tv-serie van HBO - de deuren van de gewilde expositie extra te openen op donderdag 23 en vrijdag 24 mei. Geïnteresseerden zijn tussen 10:00 en 17:00 uur welkom om de wondere wereld van Westeros met eigen ogen te komen bekijken. Het besluit is gemaakt nadat afgelopen Pinksterweekend in slechts twee dagen tijd ruim 7.000 mensen de vrij toegankelijke expositie bezochten.
 
"Een daverend succes”, aldus Jaap Bruijnen, General Manager van HBO Nederland. "Hoewel we weten dat Game of Thrones ook in Nederland erg populair is, hadden we een zodanig grote opkomst niet verwacht”. Op het hoogtepunt stonden er afgelopen Pinksterweekend wachtrijen van 2 tot 3 uur. "Naar aanleiding van deze drukte hebben we besloten de deuren ook op donderdag en vrijdag te openen opdat meer mensen de kans krijgen om Game of Thrones: The Exhibition te bezoeken”.
 
Met de extra openingsdagen is Game of Thrones: The Exhibition nu geopend van donderdag 23 tot en met maandag 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur (op 23 & 24 mei tot 17:00 uur). De gratis toegankelijke tentoonstelling bevindt zich in de Posthoornkerk te Amsterdam en biedt meer dan 70 objecten - waaronder de imponerende IJzeren Troon - uit de eerste drie seizoenen van de HBO-serie. Bezoekers hoeven niet te reserveren maar er zullen - omwille van veiligheidsredenen - niet meer dan 150 mensen tegelijk in de Posthoornkerk worden toegelaten.
 
Meer informatie over Game of Thrones: The Exhibition op facebook.com/HBOnl/events.

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 21-05-2013 om 22:21 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN