Entertainmentnieuws

De opkomst van de Turtles nu op DVD

De opkomst van de Turtles nu op DVD
Teenage Mutant Ninja Turtles: De opkomst van de Turtles, de gloednieuwe, CGI-geanimeerde successerie van Nickelodeon verschijnt 19 juni op DVD. Sluit je aan bij de vier ninja broers - Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo – als ze voor de eerste keer de verborgen schuilplaats in de riolen van New York verlaten in dit avontuur bomvol actie. Geniet van zes geweldige "making of animatics” video’s en een karaoke muziekvideo met het themalied van de serie. Als extra bonus bevat iedere DVD een exclusieve Teenage Mutant Ninja Turtles poster. Teenage Mutant Ninja Turtles: De opkomst van de Turtles, ontwikkeld door Nickelodeon Home Entertainment en gedistribueerd door Paramount Home Media Distribution, is vanaf 19 juni op DVD beschikbaar voor € 9,99.  

De stemmencast bestaat uit Jason Biggs (American Pie) als "Leonardo,” Sean Astin (Lord of the Rings) als "Raphael,” Rob Paulsen (Planet Sheen) als "Donatello” en Greg Cipes (Teen Titans) als "Michelangelo.” Andere leden van de stemmencast van deze iconische, succesvolle franchise zijn Mae Whitman (Parenthood) als "April O’Neil,” Hoon Lee (Royal Pains) als "Master Splinter” en Kevin Michael Richardson (Pinguďns van Madagascar) als "Shredder.”

De premičre van Teenage Mutant Ninja Turtles van Nickelodeon op 29 september 2012 trok in Amerika meer dan 3,9 miljoen kijkers en is sindsdien in kijkersaantallen verdubbeld. De serie, grappiger en met meer nunjutsu dan ooit tevoren, volgt vier tienerbroers die leren op zichzelf en elkaar te vertrouwen, terwijl ze het mysterie van hun bestaan ontrafelen. Ze ontpoppen zich tot de helden in een halfschild die zij voorbestemd zijn te worden. Uitvoerend producenten voor de eerste aflevering waren Ciro Nieli, Joshua Sternin & J.R. Ventimilia en Peter Hastings.

Teenage Mutant Ninja Turtles wordt beschouwd als een van de meest populaire kinderprogramma’s op televisie en is een klassiek, wereldwijd merk, gecreëerd door Kevin Eastman en Peter Laird. De serie debuteerde als succesvolle stripboekenreeks en werd daarna een succesvolle animatie TV show, een live actie televisie serie, gevolgd door vier kaskraker bioscoopreleases. Van het merk zijn ook verschillende consumentenproducten uitgebracht, waaronder DVD’s, videogames, speelgoed en meer, goed voor miljarden dollars aan retailwaarde.


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 23-05-2013 om 10:35 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN