Entertainmentnieuws

Helden van de Stad op JimJam

Helden van de Stad op JimJam

Helden van de Stad is nieuwste 26 delige 3D animatieserie voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar die sinds mei op het kinderkanaal JimJam televisie te zien is. Scriptschrijvers Eric Shaw en Peter Hirsch zijn genomineerd voor een Emmy Award. 

In de educatieve tv-serie Helden van de Stad vertolken 32 verschillende hartveroverende autootjes de hoofdrollen. De serie legt de nadruk op vriendschap, samenwerken, het oplossen van problemen en dat iedereen een held kan zijn, als je elkaar maar helpt. Helden van de Stad vult kleine hartjes met liefde, samenwerking en behulpzaamheid. 

Helden van de Stad gaat over 32 schattige en charmante reddingsvoertuigen in een kleine stad waar iedereen een held is of een held kan zijn. Karakters als Paulie de politiewagen, Fiona de brandweerwagen en Alice de megafoon helpen mensen in de stad met het vinden van dieven, het blussen van branden en het oplossen van mysteries. Helden van de Stad brengt een positieve boodschap over met betrekking tot samenwerken. Door middel van samenwerken kunnen we de meest moeilijke problemen gezamenlijk oplossen!

JimJam is als pre-school TV-zender helemaal gewijd aan kleuters en hun ouders. Naast Helden van de Stad zijn ook Thomas en de Stoomlocomotief en Bob de Bouwer bekende JimJam series. Sinds de lancering in november 2006 is JimJam te zien in meer dan 60 verschillende landen en heeft wereldwijd meer dan 17 miljoen abonnees. Voor ouders die kinderen een stimulerende, leuke en veilige omgeving willen bieden, is JimJam de ideale partner. JimJam is een kanaal van de toonaangevende internationale zender Chello Zone en is te zien op UPC, Chello, KPN, Canal Digitaal en CAIWAY.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 23-05-2013 om 14:05 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN