Entertainmentnieuws

E! Entertainment gratis voor UPC abonnees

E! Entertainment gratis voor UPC abonnees
Van zaterdag 1 juni  tot en met zondag 30 juni  a.s. kunnen alle digitale televisieabonnees van UPC via kanaal 13een maand lang gratis genieten van E! Entertainment, de tv-zender met het laatste nieuws over de grootste sterren. E! Entertainment viert in juni de 80e verjaardag van de meest gevreesde en gevierde E! presentatrice, Joan Rivers.

Op 8 juni wordt Joan Rivers 80 jaar en dat is voor E! Entertainment reden voor een feestje. De hele maand juni viert de zender de verjaardag van deze snoeiharde en alom gerespecteerde fashionista. In haar eigen programma Fashion Police, dat zij samen presenteert met Kelly Osbourne, Giuliana Rancic en George Kotsiopoulos wordt er uitgebreid aandacht besteed aan haar verjaardag. Joan Rivers zal ook een acte de préséance geven in andere shows op E! Entertainment.

UPC-abonnees kunnen de hele maand juni kennismaken met de vele populaire shows van E! Entertainment. Wat te denken van een gloednieuw seizoen van de realityshow ”Married to Jonas”, het nieuwe TV-programma ”Playing with Fire” en all-time favorieten als ”Keeping Up with the Kardashians”, ”E! News” en ”Ice loves Coco”.


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 29-05-2013 om 12:16 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN