Entertainmentnieuws

Kabelnoord en Stichting Kabelnet Veendam bieden HBO GO

Kabelnoord en Stichting Kabelnet Veendam bieden HBO GO
Vanaf heden hebben klanten van Kabelnoord en Stichting Kabelnet Veendam (SKV) met een abonnement op HBO toegang tot de streamingservice HBO GO. Met behulp van deze dienst, dat standaard onderdeel van het HBO-pakket is, geniet de kijker van de nieuwste series en de grootste films op computer, laptop, tablet en smartphone.

HBO GO maakt het voor abonnees mogelijk om afleveringen van hitseries als Game of Thrones – waarvan momenteel het derde seizoen te zien is – al een paar uur na de Amerikaanse uitzending in Nederland te bekijken: met ondertiteling, zonder reclameonderbrekingen.

Het aanbod op HBO GO bestaat uit de nieuwste series waaronder het derde seizoen van Game of Thrones en de gloednieuwe serie Mistresses, de grootste films – met o.a. Take This Waltz en Wrath of the Titans – aangevuld met veelbesproken documentaires zoals het tiendelige The Untold History of the United States. Daarnaast zijn van bepaalde series – waaronder bekroonde HBO-klassiekers als The Sopranos, Sex and the City en The Wire – alle seizoenen non-stop beschikbaar op HBO GO. Programma’s zijn zodoende overal, altijd en onbeperkt beschikbaar voor klanten met een abonnement op HBO.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 03-06-2013 om 09:41 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN