Entertainmentnieuws

Afscheidsconcert Dolly Dots op Best24

Afscheidsconcert Dolly Dots op Best24

Het themakanaal Best 24 zendt aanstaande zaterdag, 20 juli, het afscheidsconcert van de Dolly Dots opnieuw uit. De datum is niet toevallig gekozen, het is op die dag precies vier jaar geleden dat zangeres Ria Brieffies is overleden. Best 24 zendt het muziekspektakel uit als een eerbetoon aan haar. De overige Dots staan achter dit initiatief en vinden het een mooie nagedachtenis aan hun overleden vriendin.  

Het ‘Last Concert’ dateert uit 1987 en is destijds door de VARA uitgezonden vanuit discotheek Escape in Amsterdam. De Dolly Dots zingen live al hun grote hits als ‘Love me just a little bit more’, ‘Radio’, ‘Don’t give up’ en ‘She’s a liar’. Verder interviews met de Dots over dit emotionele moment en hun toekomstplannen, maar ook fans en collega’s uit de muziek- en entertainmentwereld komen aan het woord. Barry Hay, Willem van Kooten, Jan Douwe Kroeske en Tineke de Nooy geven hun reactie op het stoppen van de populaire meidengroep en hun betekenis voor de Nederlandse muziekgeschiedenis.

De Dolly Dots hebben na dit afscheid nog twee keer succesvolle reünieconcerten gegeven in 1998 en 2007. Hun laatste concert is op 27 mei 2007 in een bomvol Ahoy Rotterdam. Na het overlijden van Ria geven de overige meiden aan nooit meer te zullen optreden.

Het ‘Last Concert’ van de Dolly Dots is op zaterdag 20 juli om 21.30 uur te zien op Best 24 en via best24.nl« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 18-07-2013 om 18:55 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN