Entertainmentnieuws

Kees Jansma reikt voetbalprijs Cartoon Network uit

Kees Jansma reikt voetbalprijs Cartoon Network uit
Vandaag heeft Kees Jansma bekend gemaakt dat de 13-jarige Rick Smits uit Hellouw de winnaar is van de Cartoon Network Voetbalacademie 2013. De voetbaltruc van dit 13-jarige jongetje behoorde tot de 20 videoís met de meeste stemmen en is uiteindelijk door Kees Jansma verkozen tot winnaar. Hiermee heeft deze stoere jongen meer dan 100 andere deelnemers verslagen. Rick reist in de zomer af naar Londen waar hij samen met de winnaars uit BelgiŽ, Duitsland, Bulgarije, Hongarije, RoemeniŽ, Polen en Rusland de fijne kneepjes van het voetbalvak leert van profvoetballer Lukas Podolski. 

Rick is dolblij dat hij gewonnen heeft: "Ik had niet verwacht dat ik zou winnen. Het was heel spannend want op de website van Cartoon Network stonden veel goede filmpjes. Het lijkt me erg leuk om in Londen met Podolski te trainen, samen met de winnaars uit de andere landen. Ik kan niet wachten om naar Londen te vertrekken!"

Op 1 juni is de Cartoon Network Voetbalacademie 2013 van start gegaan. Cartoon Network en Lukas Podolski gingen samen op zoek naar het voetbaltalent van 2013, waarmee jeugdige voetballers de unieke kans kregen om met profvoetballer en Arsenal FC spites Lukas Podolski te trainen. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar konden meedingen naar de hoofdprijs door hun beste voetbaltruc op de site van Cartoon Network te plaatsen. Op alle ingezonden videoís kon gestemd worden, waarna Kees Jansma uit de 20 beste voetbaltrucjes de winnaar heeft gekozen. De video van Rick is door Kees Jansma verkozen tot winnaar van de Cartoon Network Voetbalacademie 2013.


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 22-07-2013 om 13:26 uur, door: Onbekend

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN