Entertainmentnieuws

Nieuwe reeks afleveringen Bureau Sport

Nieuwe reeks afleveringen Bureau Sport
Frank Evenblij en Erik Dijkstra zijn van 19 t/m 30 augustus terug met de derde editie van ‘Bureau Sport’, hét sportprogramma waarin mysteries en mythen uit de sportwereld worden ontrafeld. Iedere dag beoefenen de mannen weer zelf een sport en is er een column van Youp van 't Hek. Nieuw in deze reeks is ‘De Bureau Sport Quiz’, waarin verschillende teams van topsporters het tegen elkaar opnemen. Welke topsporters weten het meest van sport?

‘Bureau Sport’, Sportprogramma gepresenteerd door Frank Evenblij en Erik Dijkstra, 19 t/m 30 augustus iedere werkdag 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3

Uitzendschema (wijzigingen betreft inhoud voorbehouden):

Maandag 19 augustus
Thema: Juichen 
Was oud-Feyenoord-spits Mike Obiku echt de eerste die zijn shirt uittrok na een doelpunt? Een team van wielrenners speelt de quiz tegen een team van zeilers voor een plek in de halve finale. Frank en Erik gaan BMX'en met Laura Smulders en er is column van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma.

Dinsdag 20 augustus
Thema: Snelheid
Fred Rompelberg is de snelste man op de fiets allertijden. Hij haalde een snelheid van 268 kilometer per uur. Een team van zwemmers, Marleen Veldhuis & Johan Kenkhuis, speelt de quiz tegen een team uit de paardensport, te weten Anky van Grunsven en haar man en bondscoach Sjef Janssen voor een plek in de halve finale. Frank en Erik gaan in de bobslee met Edwin van Calker en er is een column van Youp van 't Hek. Commentaar: Theo Reitsma.

Woensdag 21 augustus
Thema: Haar
Bureau Sport onderzoekt de opkomst en ondergang van de Haagse voetbalmat. Een team van voetballers speelt de quiz tegen een team van roeiers om een plek in de halve finale. Frank en Erik krijgen een waterpolo training van bondscoach Robin van Galen en er is een column over raar haar van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma

Donderdag 22 augustus
Thema: Cult
‘Bureau Sport’ bezoekt de grootste cult club ter wereld: FC Sankt Pauli uit Hamburg. Een team van hockeyers speelt de quiz tegen een ander team van topsporters om een plek in de halve finale. Frank en Erik beoefenen de sport Taekwondo en er is een column van Youp van 't Hek over cult sporters. 
Commentaar: Theo Reitsma

Vrijdag 23 augustus
Thema: Muziek
Bureau sport onderzoekt hoe de Golden Earring verantwoordelijk was voor een gouden zwemmedaille. Een team van judoka's speelt in de quiz tegen een team van schaatsers om een plek in de halve finale. Frank en Erik gaan speerwerpen met Tienkamper Eelco Sintnicolaas en er is een column van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma

Maandag 26 augustus
Thema: Comeback.
Een team van tennissers, Paul Haarhuis & John van Lottum, speelt tegen een team van atleten, Rutger Smith en Gregory Sedoc, om een plek in de halve finale. Frank en Erik gaan rugbyen met de nationale damesploeg en er is een column van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma

Dinsdag 27 augustus
Thema: Alcohol 
Een gesprek met oud-international Fernando Ricksen over alcoholgebruik en voetbal. Centraal staat de ‘Bureau Sport Quiz’, waarin vandaag de halve finales op het programma staan. Frank en Erik gaan honkballen en zoals iedere dag is er een column van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma

Woensdag 28 augustus
Thema: Tatoeage
Er is haast geen voetballer te vinden zonder tatoeages. Wie was de eerste? Centraal staat de Bureau Sport quiz, waarin vandaag de halve finales op het programma staan. Frank en Erik beoefenen dressuur op het paard met Adelinde Cornelissen en zoals iedere dag een column van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma

Donderdag 29 augustus
Thema: Revoluties in de Sport
Waarom is er geen sprongservice bij tennis? ‘Bureau Sport’ zoekt het uit. Centraal staat de Bureau Sport quiz, waarin vandaag de laatste halve finales op het programma staan. Frank en Erik gaan gewichtheffen en zoals iedere dag een column van Youp van 't Hek.
Commentaar: Theo Reitsma

Vrijdag 30 augustus - Finale
Thema: Familie
Vandaag de grote finale van de Bureau Sport Quiz. Welke topsporters weten het meest van sport? Frank en Erik gaan kleiduivenschieten en onderzoeken de roots van een bijzondere sportfamilie. Met zoals iedere dag een column van Youp van 't Hek. 
Commentaar: Theo Reitsma« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 26-07-2013 om 17:10 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN