Entertainmentnieuws

FOX NL maandag van start

FOX NL maandag van start
FOX NL, de nieuwe Nederlandse free-to-air zender, gaat vandaag om 18 uur van start op vrijwel alle platformen op kanaal 11. De digitale zender biedt series, films en sportprogramma’s.

De programmering vandaag, maandag 19 augustus, begint met FOX Sport Centraal, gevolgd door bekende FOX series als The Simpsons en The Walking Dead. Vandaag ook een aflevering van het nieuwe FOX Voetbal programma van de zender, dat wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Jan van Halst.

Verder brengt FOX series als The Bridge, Boston Legal, Ripper Street, The New Adventures of Old Christine, Davinci’s Demons, Touch, Being Human, Dead Sentence en vele andere. De series worden allemaal op vaste tijden uitgezonden en een aantal malen per dag (en nacht) herhaald.

De volledige programmering van FOX NL is te vinden op de TV Gids op de website van FOX zelf.

Op vrijwel alle platformen isFOX NL te vinden op kanaal 11, behalve bij KPN, waar positie nummer 14 is gereserveerd voor het nieuwe kanaal.

FOX is een zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het programma-aanbod bestaat uit kwaliteitsprogramma’s voor een brede Nederlandse doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 12 jaar. Series, films en sport zijn daarbij de drie voornaamste ingrediënten.

FOX wordt geëxploiteerd vanuit EMM, het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, Endemol en KNVB. Hieronder vallen ook de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 19-08-2013 om 12:03 uur, door: Robert Briel

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN