Entertainmentnieuws

Eerste RTL Late Night meer kijkers dan Knevel en van den Brink

Eerste RTL Late Night meer kijkers dan Knevel en van den Brink
De eerste uitzending van RTL Late Night, gepresenteerd door Humberto Tan heeft een goede start. Er keken volgens de door Stichting KijkOnderzoek zojuist uitgebrachte kijkcijfers 734.000 kijkers naar het late night programma. Naar Knevel en van den Brink keken 718.000 kijkers.

Het is in Nederland al vaker geprobeerd om een goede late night show neer te zetten. In 1997 probeerde Peter-Jan Rens dit, maar dit programma werd wegens slechte kijkcijfers al snel van het scherm gehaald. Robert Jensen heeft ook diverse malen geprobeerd om een Amerikaanse late night show in Nederland op poten te zetten. In het begin was dit succesvol, maar door te weinig verschillende gasten was dit concept geen langer leven beschoren. Nederland lijkt hiervoor te klein.

RTL Late Night is qua concept een vervolg op het succesvolle Barend & van Dorp, dat in 2006 voor het laatst te zien was. Toen was er echter nog geen concurrentie van Nederland 1. Het is de vraag of het nieuwe RTL programma stand houdt. De eerste afleveringen worden altijd beter bekeken. Bovendien begint volgende week op 2 september Pauw & Witteman weer. Deze talkshow heeft doorgaans meer kijkers dan Knevel en van den Brink.


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 27-08-2013 om 08:26 uur, door: Pepijn van Rijen

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN