Entertainmentnieuws

SpangaS viert 1000e aflevering

SpangaS viert 1000e aflevering
Op vrijdag 25 oktober 2013 zendt Zapp (NCRV) de 1000ste aflevering van SpangaS uit. Al sinds september 2007 volgen iedere dag rond de 350.000 kijkers deze jeugdserie. Na 999 spraakmakende, grappige en ontroerende uitzendingen moet dit natuurlijk gevierd worden. De hele oktoberweek staat dan ook in het teken van vele activiteiten en festiviteiten rond de 1000e SpangaS-aflevering.

Op zondag 20 oktober vindt, in het bijzijn van de SpangaS-acteurs, de allereerste SpangaS-fandag plaats op Duinrell in Wassenaar. Fans kunnen deze dag met hun favoriete SpangaS-acteur op de foto.
 
Daarnaast geeft SpangaS een cadeau aan al haar trouwe fans. Vanaf 21 oktober is namelijk de allereerste SpangaS-app verkrijgbaar. Met deze SpangaS Testjes-app kunnen kinderen door middel van persoonlijkheidstests onderzoeken hoe goed ze zichzelf en hun vrienden kennen. De tests zijn soms luchtig en grappig, maar er komen ook serieuze onderwerpen zoals pesten aan bod.
 
Vanaf 21 oktober zijn er geen geheimen meer voor de kijkers: Zapp zendt een week lang, exclusieve, korte filmpjes van ‘Achter De Schermen bij SpangaS’ uit.
 
Om het feest compleet te maken geeft SpangaS, speciaal ter gelegenheid van de 1000ste aflevering, een éénmalig, feestelijk SpangaS-magazine uit. Dit magazine staat natuurlijk boordevol foto’s en spannende verhalen over de SpangaS-acteurs.

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 10-09-2013 om 14:48 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN