Entertainmentnieuws

Fashion One brengt Antwerp Fashion Festival in beeld

Fashion One brengt Antwerp Fashion Festival in beeld
Fashion One, het internationale mode-, entertainment- en lifestyletelevisiekanaal stelt met fierheid Antwerp Fashion Festival voor. Behalve internationaal modenieuws brengt Fashion One speciale uitzendingen over Belgische mode en over lifestyle uit onze contreien. Daarom kan de zender niet ontbreken op 13 en 14 september op het Antwerp Fashion Festival. Als officiŽle mediapartner van het festival, stuurt Fashion One-cameraploegen naar alle uithoeken van Antwerpen om er reportages te maken.
 
De straatinterviews, de blikken achter de schermen en het verhaal van Antwerp Fashion Festival zal binnenkort op Fashion One te zien zijn op digitaal kanaal 501 en 508 in Vlaanderen, en wereldwijd in meer dan 120 landen. Elke Sockeel, blogster, fashionista en de lokale Fashion One-correspondente, neemt jullie mee op sleeptouw en laat jullie Antwerp Fashion Festival opnieuw beleven.
 
FAFashion Oneis een wereldwijd lifestyle en entertainment televisienetwerk voor vrouwen, dat focust op glamoureuze en doordachte mode voor elk moment van de dag.  Laatste nieuwtjes en diepgaande interviews met ontwerpers en sterren wisselen elkaar af. Het vrouwelijke kijkerspubliek geniet van Fashion Oneís eigen producties zoals reality shows, documentaires, reisverslagen, entertainment nieuws en lifestyle magazines. The Fashion One Network is een onderdeel van Bigfoot Entertainment, opgericht in 2010.

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 14-09-2013 om 11:07 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN