Hardware

Galaxy Tab 3 deze zomer in de winkel

Galaxy Tab 3 deze zomer in de winkel
Samsung introduceert met de GALAXY Tab3 een krachtige 7 inch tablet. Het ultraslanke design en de uitgebreide mogelijkheden maken je productiever, waar je ook bent. Wil je multi-tasken, video’s bekijken, muziek luisteren, apps gebruiken of een e-book lezen? Met de GALAXY Tab3 gaat dat soepeler dan ooit. Of leg je belevenissen vast en deel deze direct met je vrienden en familie. 
De Samsung GALAXY Tab3 7.0: je ideale reisgenoot

Makkelijk mee te nemen: Het compacte design en de ‘one-hand-grip’ zorgen ervoor dat je je GALAXY Tab3 urenlang prettig kunt vasthouden en de tablet makkelijk mee kunt nemen. Zo kun je ook onderweg volop van entertainment genieten. De GALAXY Tab3 is met 47 gram lichter en dunner dan zijn voorganger (GALAXY Tab 2 7.0). 
Betere multimediaprestaties: de GALAXY Tab3 beschikt over een 1,2 GHz dual-core processor, zodat je nog sneller content kunt openen en delen. Ook heb je direct toegang tot video’s, apps en games die je op het breedbeeldscherm fullscreen kunt bekijken. De GALAXY Tab3 heeft 1 GB (RAM) en 8 GB intern geheugen, dat is uit te breiden tot 64 GB. Zo heb je voldoende ruimte op je tablet voor al je favoriete foto’s, muziek en apps. 
Verbeterde gebruikerservaring: het Android 4.1 (Jelly Bean) besturingssysteem zorgt ervoor dat je de speciale momenten in je leven eenvoudig deelt met vrienden en familie. De GALAXY Tab3 beschikt over een 3 megapixel camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde. En met de langere accuduur kun je volop gebruik maken van al het entertainment dat je tablet jou biedt. 

De Samsung GALAXY Tab3 7.0 WiFi is vanaf de zomer van 2013 in Nederland verkrijgbaar in wit. 


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 29-04-2013 om 12:33 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN