Medianieuws

Xander de Buisonjé trouwt winnaars Droombruiloft

Xander de Buisonjé trouwt winnaars Droombruiloft

Romantiek voerde de boventoon vandaag tijdens de Sky Radio Droombruiloft. Op de droomdatum 12-12-12, precies om 12.12 uur begon de ceremonie waarbij Margot den Toonder (27) en Jason Matthews (36) elkaar het jawoord gaven. De winnaars van de Droombruiloft werden in de echt verbonden door niemand minder dan Xander de Buisonjé.

Aansluitend nam de zanger plaats achter de vleugel waar hij het bruidspaar in intieme setting live toezong. Hij kreeg daarbij hulp van bruidsmeisje Noa (3), die bovenop de vleugel werd gezet en voor onvergetelijke momenten zorgde, terwijl ze het publiek samen met Xander kushandjes toewierp. Xander: "Dit was ontzettend leuk om te doen. Wat een warm gezelschap, het bruidspaar, de gasten, de getuigen: de liefde straalt er vanaf!”

Dat het bruidspaar straalde kon niemand ontkennen. Jason: "We vonden het helemaal niet moeilijk om de organisatie van onze dag uit handen te geven aan Sky Radio. Ongelooflijk, wat een vakmensen er zijn ingeschakeld om onze bruiloft tot iets moois te maken. Het is allemaal zo goed geregeld dat we beiden geen moment zenuwachtig zijn geweest. Pas vier minuten voor de ceremonie begon, werd ik een klein beetje nerveus, maar dat was gelukkig snel weer over.”

Het was de zesde editie van de Sky Radio Droombruiloft, waar ieder jaar een topartiest als speciale gast aanwezig is. Tijdens eerdere edities waren bijvoorbeeld Marco Borsato, Alain Clark en VanVelzen er om de dag een extra gouden randje te geven. 

Foto: estherschogfotografie.nl


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 12-12-2012 om 16:53 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN