Medianieuws

Warner Home Video lanceert Day After US app

Warner Home Video lanceert Day After US app
Fans van populaire TV-series, zoals "Gossip Girl”, "The Vampire Diaries” en "The Big Bang Theory” kunnen vanaf hedenafleveringen van hun favoriete Warner TV-serie in de App Atore kopen. Helaas heeft iTunes nog geen Benelux TV Store, waar TV-series worden verkocht. Dankzij de "DAY AFTER US” app kunnen deze fans toch van hun lievelingsserie genieten, de dag nadat de betreffende aflevering in Amerika op TV te zien is geweest.

De "DAY AFTER US” app is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App store. Met de app kun je afleveringen of complete seizoenen van jouw favoriete serie kopen. Je kunt de afleveringen streamen of downloaden en kiezen uit High Definition of Standard Definition beeldkwaliteit. Op dit moment zijn de TV-series Gossip Girl, The Vampire Diaries en The Big Bang Theory beschikbaar via deze app. In de nabije toekomst wordt het aanbod uitgebreid met andere Warner TV-series.

Bij het downloaden van de applicatie wordt de eerste aflevering van het eerste seizoen gratis aan ‘Mijn collectie’ toegevoegd. De app bevat ook een Facebook share button. Laat je via Facebook aan je vrienden weten dat je de "DAY AFTER US” app hebt gedownload en gebruikt, dan ontvang je ook de tweede aflevering van het eerste seizoen gratis in ‘Mijn collectie’!« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 17-12-2012 om 11:26 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN