Medianieuws

UPC in teken van 3FM Serious Request

UPC in teken van 3FM Serious Request

UPC Nederland steunt dit jaar voor de zesde keer 3FM Serious Request. Digitale televisieabonnees van UPC kunnen via de UPC-afstandsbediening doneren aan 3FM Serious Request. UPC is ook in Enschede op de Oude Markt aanwezig met een ‘chequebox’. Daar kunnen bezoekers van het Glazen Huis ter plekke doneren en in een speciale 3FM / UPC studio hun donatie toelichten in een videoboodschap. De video’s worden op 3fm.nl en de facebookpagina van UPC geplaatst. 

Van 18 december tot en met maandag 24 december is 3FM Serious Request voor klanten van UPC Digitale TV 24 uur per dag te volgen via 101TV (kanaal 117) en Kanaal 14. 3FM Serious Request, dat dit jaar in het teken staat van terugdringen van babysterfte, wordt ook op gezette tijden op Nederland 1 uitgezonden. Daarnaast is er elke avond een 3FM Serious Request Journaal op Nederland 3. Tijdens deze uitzendingen wordt de interactieve donatie-mogelijkheid getoond, waarmee digitale televisiekijkers eenvoudig kunnen doneren. Ook UPC-abonnees met een Horizon Mediabox kunnen via de afstandsbediening doneren. Daarvoor is een speciale app ontwikkeld die te vinden is in de app store van Horizon. 

In de 3FM/ UPC ‘chequebox’, een mini glazen huis dat naast het Glazen Huis in Enschede staat, kunnen mensen die geld aan 3FM Serious Request doneren een filmpje opnemen. In dit filmpje vertellen zij wat zij hebben gedaan om het geld bij elkaar te krijgen. Die filmpjes worden vervolgens uitgezonden en op internet geplaatst. 

Mark Giesbers, Directeur Marketing en Content: "We zijn voor het zesde jaar betrokken bij 3FM Serious Request dat dit jaar als thema ‘Let’s hear it for the babies’ heeft. Babysterfte is een stille ramp met als belangrijkste oorzaken: gebrek aan medische zorg, voorlichting en begeleiding. Wij willen op een onderscheidende manier het doneren zo makkelijk mogelijk maken en op die manier bijdragen aan een zo hoog mogelijke opbrengst voor het Rode Kruis.”  « Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 17-12-2012 om 13:02 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN