Medianieuws

Sport1 GO nu ook op Windows 8

Sport1 GO nu ook op Windows 8
De Windows 8 app van Sport1 voor iedereen beschikbaar. De Sport1 app maakt het mogelijk om overal in Nederland 24/7 naar alle kanalen van Sport1 te kijken via Sport1 Go. Bekijk onder andere live Formule 1 races, de Spaanse Primera Division en de UEFA Champions League. Uiteraard is ook al het topgolf, -tennis en basketbal live te zien. 

Tijdens live voetbalwedstrijden kan er een zogenaamde ‘rijke tijdlijn’ geopend worden. Deze biedt overlays met recente events (zoals doelpunten) en opstellingen van beide ploegen. Samenvattingen bekijken of het terugkijken van hele wedstrijden kan via het uitgebreide video-aanbod. Dit aanbod bevat ook veel gratis video’s. 
Naast een enorme hoeveelheid videomateriaal, zijn ook het laatste sportnieuws, livescores, en de Sport1 programmagids via de app beschikbaar.

Will Moerer, Vice-President Film1/Sport1: ‘Sport1 wil op zo veel mogelijk platformen bereikbaar zijn voor de liefhebbers van de topsporten die wij uitzenden. Wij zien Windows 8 als een belangrijke speler in dit veld en zijn enthousiast over het platform en de mogelijkheden die het biedt. Op het gebied van tablets wil Sport1 naast de iPad en de iPhone, ook aanwezig zijn op de andere platformen die er teo doen. Daarom zal later deze maand ook de app voor Android gesubmit worden’. 


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 27-04-2013 om 15:51 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN