Medianieuws

Trafic Radio en Flitsmeister bundelen krachten

Trafic Radio en Flitsmeister bundelen krachten
Traffic Radio en Flitsmeister gaan een samenwerking aan om automobilisten onderweg te informeren over de actuele snelheidscontroles. De real time flitsinformatie van Flitsmeister zal voortaan elke file-dag te horen zijn in de spitsprogramma’s op Traffic Radio.

"We zijn verheugd over de samenwerking met Traffic Radio. Zij zijn het radio station als het om de automobilist gaat. Dit is tegelijkertijd ook onze doelgroep. Via dit kanaal kunnen wij meer automobilisten op de hoogte brengen van flitsers en ons bereik laten groeien", aldus Jorn de Vries van Flitsmeister.

Lars Schotanus van Traffic Radio: "Wij zijn blij met deze samenwerking. Flitsmeister heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van flitsinformatie. Door middel van deze samenwerking kunnen wij onze luisteraars beter bedienen en door de spits loodsen."

Flitsmeister telt ruim 300.000 actieve gebruikers per maand. De applicatie geeft weer waar de flitspalen, mobiele flitsers, traject controles etc. staan. Daarnaast geeft de app een waarschuwingssignaal bij nadering van een flitser. Via de app kun je elkaar helpen door meldingen in te sturen en te beoordelen.


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 07-05-2013 om 19:28 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN