Medianieuws

47.500 nieuwe abonnees voor Sport1

47.500 nieuwe abonnees voor Sport1
De groei zit er in voor Sport1. Afgelopen februari was Sport1 voor de kijkers van digitale televisie een maand lang gratis te zien. De aansluitende marketingcampagne heeft Sport1 47.500 nieuwe abonnees opgeleverd. Daarmee is de februaricampagne de meest succesvolle campagne voor Sport1 ooit.

Dit is een significante groei. Sport1 en het premium fimkanaal Film1 samen hadden in 2012 namelijk 525.000 abonnees.

‘Uiteraard ben ik erg blij met deze cijfers. In deze campagne hebben we Sport1 neergezet als een zender die uitsluitend topsport uitzendt. We hebben meer dan wekelijks onder andere het beste voetbal uit de Premier League, Serie A, Primera Division en de Bundesliga. Federer, Woods, LeBron James, Rossi en Bolt en sinds kort dus ook sterren als Vettel en Alonso<” aldus Will Moerer, Vice-President Film1/Sport1:

"Allemaal komen ze met grote regelmaat voorbij op een van onze zes kanalen. De komende periode staan er wederom mooie evenementen op stapel. De ontknoping in de NBA en de Euroleague, Wimbledon, het Brits Open golf, de Formule 1 met de Europese races, de TT van Assen en de start van het atletiek seizoen. Zomaar wat wedstrijden die de komende maanden via Sport1 te volgen zijn. Ik verheug me dan ook erg op de komende zomer als we dus wederom de kans krijgen om Sport1 neer te zetten als de zender met de beste topsport’.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 13-05-2013 om 09:53 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN