Medianieuws

Stoneroos lanceert nieuwe tablet-app voor Telfort Glasvezel TV

Stoneroos lanceert nieuwe tablet-app voor Telfort Glasvezel TV

Met de rebranding van Edutel, Lijbrandt, XMS, KickXL en Concepts ICT naar Telfort, lanceert Stoneroos een nieuwe tablet-app: Telfort Glasvezel TV. Het is de vierde variant op basis van het TV Companion App-product. Klanten van de door KPN overgenomen merken worden klant van Telfort en krijgen hiermee beschikking over deze app.

 

De Telfort Glasvezel TV-app omvat live tv, een overzichtelijk dashboard, een tv-gids, het op afstand beheren van opnames, het kunnen zetten van herinneringen en de optie om te zoeken én fungeert tevens als afstandsbediening.

 

Naast de genoemde functies bevat de tablet-app programmagegevens verzorgd door Stoneroos, die met haar EPGdata-dienst uniek is door het ontsluiten van Tweede Scherm-toepassingen bij tv-programma’s. Klanten met Telfort Glasvezel TV zien hiermee op hun iPad of Android-tablet wat er op tv is en komt. De rijke metadata is voorzien van socialmedialinks voor Facebook en Twitter, links naar de programmawebsites en relevante IMDb- en Youtube-deeplinks zijn aanwezig.

 

De app is te downloaden in de App Store en op Google Play. Op de website van Stoneroos meer informatie over de TV Companion App.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 15-05-2013 om 20:28 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN