Medianieuws

NDC mediagroep verkoopt radiostations RADIONL en Waterstad fm

NDC mediagroep verkoopt radiostations RADIONL en Waterstad fm
NDC mediagroep, uitgever van onder meer Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, heeft de aandelen en daarmee de zeggenschap van haar radiostations RADIONL en Waterstad fm verkocht; overnemende partij is Beheer Regionale Radio, exploitant van TV Oranje. NDC mediagroep is sinds februari van dit jaar in handen van nieuwe aandeelhouders en richt zich in de hernieuwde bedrijfsstrategie op haar kernactiviteit: behoud en verdere (digitale) ontwikkeling van de dag- en weekbladen.

Tot vorig jaar was TV Oranje mediapartner bij RADIONL. In de hernieuwde samenwerking na de overname wordt ervan uitgegaan dat de oude luistersuccessen voor RADIONL in combinatie met Radio Oranje Nationaal en TV Oranje zullen gaan herleven.

NDC mediagroep is een onafhankelijke en betrouwbare leverancier van nieuws en achtergronden bij het nieuws in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Het uitgebreide productaanbod van NDC mediagroep zorgt ervoor dat het nieuws doordringt tot in de haarvaten van de noordelijke samenleving. De bekendste titels van NDC mediagroep zijn Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 17-05-2013 om 11:50 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN