Medianieuws

Family7 en Bright fm gaan samen

Family7 en Bright fm gaan samen
Family7 en Bright.FM, de twee christelijke media-initiatieven die beide in 2005 zijn gestart, gaan samenwerken en werken toe naar een samensmelting dit jaar.

In de komende maanden wordt gewerkt aan het samengaan van de juridische structuur. Verder zullen alle marketing en salesactiviteiten worden samengebundeld. Ook zal de werving van sponsors & giften voor het radio werk van Bright FM vanaf heden door de afdeling marketing & sales van Family7 worden verzorgd.

"Het lijkt me een prachtige uitdaging om samen met de oprichters van Bright FM te kijken hoe we deze mooie radiozender verder uit kunnen bouwen en nog meer in Nederland op de kaart kunnen zetten” zegt Dolf van de Vegte, directeur van Family7. "Met de integratie van Bright FM kunnen we nog meer multimediaal aan de slag. We vertrouwen erop dat Christelijk Nederland deze samenwerking zal toejuichen. Family7 en Bright FM beleef je samen!
 
De redenen achter de samenwerking zijn: het voor de markt laten ontstaan van een duidelijk christelijke media groep (TV, Radio, Magazine en Internet); versterken van de communicatiemogelijkheden en een eenheid en focus voor de achterban.
 
Family7 is een Christelijke televisiezender die in ca 3,5 miljoen huishoudens digitaal te ontvangen is; via internet in de gehele wereld. 110.000 viewers per maand die via uitzending gemist programma’s bekijken. En een eigen magazine met TV/radio gids
 
Bright.FM is een 24/7 Christelijk muziek station met 30.000 luisteraars per maand en een hoge luisterduur per luisteraar van meer dan 2,5 uur. Het bestaat uit twee stations: Bright.FM en Bright.fmKids.
 
 
 « Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 17-05-2013 om 11:53 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN