Medianieuws

Gratis RTL-programma’s met Sizz app voor Windows Phone 8

Gratis RTL-programma’s met Sizz app voor Windows Phone 8
anaf heden is de Sizz app beschikbaar in de Windows Phone App Store. Nu kunnen ook Windows Phone 8 gebruikers net even eerder dan de rest van Nederland de afleveringen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Malaika’, ‘Jokertje’s Jawoord’ en ‘Ik heb HET nog nooit gedaan’ bekijken.

Daarnaast kunnen ze via de app meer dan honderd programma’s terugkijken. Als enige mobiele provider in Nederland biedt Sizz haar abonnees unieke RTL programma’s die niet ten koste gaan van hun databundel. De afleveringen zijn bovendien kosteloos en zonder reclame te bekijken.

Om de komst van de nieuwe Sizz app te vieren, geeft Sizz alle Windows Phone 8 gebruikers een maand lang gratis toegang tot alle RTL programma’s in de app. De komende maand kunnen ze RTL programma’s gratis vooruit- en terugkijken. Om gratis toegang te krijgen tot de RTL programma’s in de app kan men via het ‘tip ons’ formulier in de app een bericht sturen met ‘Sizz app aan’.

De Sizz app is te downloaden in de Windows Phone App Store. Voor iOS en Android toestellen is nu ook een nieuwe versie van de Sizz app beschikbaar.

De actie voor de Windows Phone 8 loopt t/m 22 juni 2013

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 23-05-2013 om 10:33 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN