Medianieuws

Android versie van ANGA COM app gelanceerd

Android versie van ANGA COM app gelanceerd
Broadband TV News en Stoneroos hebben nu ook de Android versie van de officiŽle ANGA COM 2013 app gelanceerd.

De Android versie is gratis te downloaden op de Google Play Android app store.

De app ANGACOM app voor iPhone en iPad kan worden gedownload van de iTunes Store.

Deze app bevat uitgebreide informatie over de tentoonstelling en het congres in deze toonaangevende beurs voor breedband, kabel en satelliet, die plaatsvindt in Keulen vanaf dinsdag 4 juni tot en donderdag 6 juni.

De app bevat informatie over alle exposanten, compleet met standnummers en contactgegevens. Er is een kaart van de twee verdiepingen i de hal van de show.

Een speciale Twitter-functie verzamelt alle tweets over # ANGACOM, terwijl gebruikers ook de mogelijkheid om hun eigen tweets direct te verzenden vanuit de app.

Er is een compleet overzicht van alle conferentie sessies. Bezoekers kunnen hun favoriete sessies markeren en de app zal een alert sturen wanneer de sessie gaat beginnen.

De ANGA COM 2013 is te downloaden in de app store. De app kan worden gebruikt op de iPhone en de iPad. Een versie voor Android zal later worden vrijgegeven,

De ANGA COM-app is ontwikkeld door Stoneroos, een bedrijf uit Hilversum gespecialiseerd in digitale televisie, tweede scherm apps, video-on-demand, persoonlijke aanbevelingen, Connected TV widgets en TV-apps.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 28-05-2013 om 22:02 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN