Medianieuws

Horse & Country TV van start bij Ziggo

Horse & Country TV van start bij Ziggo
Horse & Country TV, de televisiezender voor de liefhebbers van de paardensport en het buitenleven, gaat per 1 juni 2013 van start bij Ziggo.

CEO van H&C TV Heather Killen: "Het is een belangrijke mijlpaal voor Horse & Country TV om deel uit te gaan maken van het zenderaanbod bij Ziggo. We zijn zeer verheugd dat de grote groep Nederlandse fans van de paardensport en het buitenleven H&C TV nu ook zal kunnen gaan ontvangen via het TV Extra pakket van Ziggo.

Ziggo is de grootste kabelexploitant van Nederland met totaal ongeveer drie miljoen abonnees waarvan er meer dan 2.2 miljoen digitale televisie afnemen. Naast de start in het TV Extra pakket van Ziggo, zal H&C TV vanaf 3 juli a.s. ook te ontvangen zijn door de 209.000 analoge abonnees van UPC in de regio Zuid-Holland Zuid bij Rotterdam .

Door de doorgifte bij Ziggo en UPC zal H&C TV beschikbaar zijn in meer dan 750.000 nieuwe kabelhuishoudens bovenop het aantal huishoudens waar de zender al te ontvangen was via de platforms van CAIW, Glashart Media, DELTA, Kabelnoord, Stichting CAI Harderwijk, Stichting Kabelnet Veendam en Kabeltex.

H&C TV is in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te ontvangen door 10.5 miljoen huishoudens via het Sky platform.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 30-05-2013 om 09:32 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN