Medianieuws

CanalDigitaal lanceert goedkoopste HD-pakket van Nederland

CanalDigitaal lanceert goedkoopste HD-pakket van Nederland
Vanaf 1 juli verhoogt Digitenne het maandtarief van € 9,66 naar € 12,50. Een prijsstijging van bijna 30%. CanalDigitaal speelt in op deze prijsverhoging door het goedkoopste HD-pakket van Nederland aan te bieden. 

Met een actie gericht op Digitenne-kijkers biedt CanalDigitaal vanaf nu een compleet HD-pakket met 15 populaire zenders aan voor € 9,95 per maand. Met dit pakket ziet CanalDigitaal een mooie kans om Digitenne-kijkers een alternatief te bieden. De prijsverhoging van Digitenne maakt overstappen extra gemakkelijk. Digitenne-klanten kunnen per direct en zonder opzegkosten overstappen.

Jon Florsheim, CEO van moederbedrijf M7 Group S.A. in Luxemburg; "met deze propositie denken we een kwalitatief hoogwaardig en goedkoop alternatief te kunnen bieden voor zowel de recreatieve als de thuiskijker met een Digitenne abonnement.Ē 

Het nieuwe HD-pakket bestaat onder andere uit alle populaire commerciŽle tv-zenders in HD zoals de RTL-zenders, SBS6 en Veronica. Hiermee biedt CanalDigitaal voor een vaste lage prijs een compleet basisproduct. In het persbericht zegt M7 Group S.A dat ook de uitzendkwaliteit van CanalDigitaal is goed. De consumentenbond rekende deze in 2011 en 2012 tot beste van Nederland. En ook in 2013 staat CanalDigitaal maandelijks in de top 3. 


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 24-06-2013 om 00:52 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN