Medianieuws

Fashion One beschikbaar op multi­-device dankzij Telenet-deal

Fashion One beschikbaar op multi­-device dankzij Telenet-deal
Fashion One, het internationale mode-, entertainment en lifestyletelevisiekanaal en onderdeel van Bigfoot Ventures, heeft vandaag haar speciale programmatie voor België aangekondigd met kabeloperator Telenet. Vanaf 15 juli zal het kanaal te bekijken zijn in het digitale aanbod van Telenet op zendernummer 508.   In de zomermaanden kunnen alle digitale Telenet-‐kijkers van de nieuwe zender proeven, in de loop van september wordt het kanaal onderdeel van het betaalaanbod. Fashion One kan ook op verschillende devices (tv, pc, mobile, tablet) bekeken worden zodat fashionista’s het kanaal geen seconde moeten missen.
 
Het internationale televisienetwerk Fashion One richt zich tot een vrouwelijk publiek en brengt de laatste trends en nieuwtjes uit fashion, entertainment en lifestyle. Dit wordt aangevuld met nieuws over sterren en celebrities, luxemerken, vakantiebestemmingen en rode loper events. Fashion One brengt ook sterke eigen producties: reality shows, documentaires, beauty tips en urban styling. Eind 2013 zal dit aanbod volledig afgestemd zijn op de lokale markt, met Vlaamse ondertitels. Alles beschikbaar op TV maar dankzij Yelo TV ook op tablets, smartphones en computers.
 
Fashion One heeft ook een mediapartnership bekend gemaakt met Sanoma Media Belgium, dat in september 2013 van start gaat. Fashion One zal samenwerken met de redacties van Feeling en Marie Claire om video content te produceren: interviews met lokale ontwerpers, modellen en fashion‐verhalen. Deze vinden hun weg in de Belgische Fashion One programmatie, terwijl de verkorte versies en teasers ervan opduiken op de websites van beide magazines.
 
Ashley Jordan, CEO van Fashion One licht toe: "Wij zijn verheugd dat Fashion One‐kijkers kunnen kiezen waar en hoe ze naar onze programma’s kijken. België heeft een van de meest actieve en opmerkelijke fashion scenes in Europa en het is de thuishaven van een van de meest gerespecteerde mode‐opleidingen ter wereld. Raf Simons of Ann Demeulemeester, AF Vandevorst of Walter Van Beirendonck, de nieuwe lichting van jonge ontwerpers.
 
Fashion One zal ze één voor één in kijker zetten: lokale ontwerpers voor een lokaal publiek, aangevuld met lokale programma’s, dankzij onze samenwerking met Sanoma Media Belgium. Dit partnership tussen print en televisie is opmerkelijk voor de modewereld en zal zeker een nieuw licht werpen op de modesector in België,” vervolgt Ashley nog.   "Telenet is blij met Fashion On, een internationaal bekende modezender, aan te kunnen bieden die speciaal voor de Vlaamse markt een lokale versie van het kanaal maakt en de internationale programmering aanvult met Vlaamse programma’s, geproduceerd in samenwerking met Sanoma Media Belgium. Het is een project waar we sterk in geloven en dat een sterke aanvulling vormt op ons zenderaanbod,” bevestigt Telenet.
 
De zender start met een speciaal event vanuit Amsterdam Fashion Week 2013 en zet er lokale ontwerpers als Tom Van der Borght, Sophie Claes en Nathalie Lijsebettens in de kijker. Kijkers zullen ook kunnen genieten van Front Row, die kijkers leert er modebewust uit te zien, alsof je weggeplukt bent van de catwalk. Corset to Catwalk toont uit welke historische periodes bekende ontwerpers hun inspiratie halen. Alle programma’s zullen geproduceerd worden of ondertiteld worden in het Vlaams tegen het einde van het jaar. Fashion One zal in de zomermaanden gratis worden aangeboden aan alle digitale televisieklanten van Telenet, en verhuist in de loop van de maand september naar het betaalaanbod (kanaal 508).« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 30-06-2013 om 11:21 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN