Medianieuws

CanalDigitaal brengt nieuwe firmware HD-ontvanger uit

CanalDigitaal brengt nieuwe firmware HD-ontvanger uit
Belangrijke software-update voor M7 ontvanger DSR8141

Vanaf woensdagmorgen 10 juli 2013 is er een software-update beschikbaar voor de HD-ontvanger M7 DSR8141. Installatie geschiedt geheel automatisch op het moment dat men de decoder aanzet.

De nieuwe software brengt de volgende verbeterpunten:

* Bij enkele zenders wordt nu de volledige ondertiteling weergegeven
* Verbeterde werking van de volumeregeling via de afstandsbediening
* Inladen van teletekst subpagina’s gaat nu automatisch

We adviseren bezitters van een M7 ontvanger met klem om de ontvanger tijdens de installatie aan te laten staan. En niet uit te zetten. Houdt u er bovendien rekening mee, dat de software-update ongeveer 15 minuten duurt.

Tip: Tijdens de software-update kunt u geen televisie zien. Wilt u vanaf woensdag 10 juli kijken naar uw favoriete programma, serie of film? Zorg dan dat uw ontvanger minimaal een kwartier van te voren aan staat. Zodat de software-update op tijd is afgerond, als uw televisieprogramma begint.

Omdat de nieuwe software al in de ochtend beschikbaar is, kunt u natuurlijk ook in de ochtend of middag uw M7 satellietontvanger updaten. U hoeft uw ontvanger alleen maar aan te zetten. Na een succesvolle update schakelt de ontvanger vanzelf over naar de laatst bekeken zender en hebt u weer beeld.

Als u het leuk vindt, kunt u controleren of u inmiddels over de nieuwste software beschikt. Dit doet u als volgt via het menu van uw satellietontvanger:

Menu -> Instellingen -> OK -> Satellietontvanger -> Pin code: uw persoonlijke pincode of – indien niet ingesteld - 1234 -> Technische informatie ->

De meest recente softwareversie is versienummer  3.6.13.  


« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 12-07-2013 om 13:02 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN