Medianieuws

FOX én abonneezenders FOX Sports ook te zien bij UPC

FOX én abonneezenders FOX Sports ook te zien bij UPC
Eredivisie Media & Marketing (EMM) en UPC hebben hun distributieovereenkomst verlengd en uitgebreid. De overeenkomst heeft betrekking op de doorgifte van de nieuwe tv zender FOX en de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. De zender FOX gaat 19 augustus van start en is vanaf dat moment voor de digitale tv-abonnees van UPC te zien op EPG positie 11. Ook is voor UPC-abonnees komend weekend het live Eredivisie voetbal vanaf de start van de competitie op vertrouwde wijze rechtstreeks te zien op FOX Sports Eredivisie.

Vanaf 1 augustus gaat voetbalzender Eredivisie Live verder onder de nieuwe naam FOX Sports Eredivisie. Voor bestaande klanten van UPC met Eredivisie Live gaat het abonnement automatisch verder onder de naam FOX Sports Eredivisie. De prijs blijft gelijk: € 17,25 per maand. Deze prijs geldt ook voor nieuwe klanten, die FOX Sports Eredivisie per 1 augustus kunnen bestellen.

Vanaf 1 augustus start ook de nieuwe zender FOX Sports International. Deze zender zal op twee kanalen internationale voetbalcompetities en diverse bekercompetities uitzenden. Tot 17 augustus kunnen klanten kijken naar de internationale highlights van vorig seizoen. Op 17 augustus gaat de internationale competitie van start.

Fox Sports International is vanaf 1 augustus te bestellen voor € 12,- per maand. De prijs voor beide zenders gezamenlijk is €24,75 per maand. Per 1 augustus kunnen bestaande en nieuwe klanten gebruik maken van een tijdelijk promotie-aanbod om kennis te maken met deze bundel. Meer informatie over FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International staat per 1 augustus op upc.nl.

FOX is vanaf 19 augustus te zien voor digitale tv-abonnees van UPC (kanaal 11). FOX is een nieuwe zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het programma-aanbod bestaat uit kwaliteitsprogramma’s voor een brede Nederlandse doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 12 jaar. Series, films en sport zijn daarbij de drie voornaamste ingrediënten. FOX wordt geëxploiteerd vanuit EMM, het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, Endemol en KNVB. Hieronder vallen ook de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International

« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 31-07-2013 om 14:43 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN