Medianieuws

De slimste mens app verbreekt alle records

De slimste mens app verbreekt alle records
De app van het NCRV-programma De slimste mens is het tweede seizoen nog succesvoller dan vorig jaar. Sinds de start van het programma zijn er in 1,5 week al ruim een miljoen spelletjes gespeeld en spelen dagelijks meer dan 60.000 unieke spelers de quiz.

De app is gratis te downloaden voor de iPhone en sinds dit seizoen ook voor Android: http://deslimstemens.ncrv.nl/applicatie.

De app bestaat net als bij de tv-versie uit verschillende rondes, zoals de open-vragen in de 3-6-9 ronde, de associatievragen in de puzzelronde en de zogenaamde open deur vragen. Nieuw sinds dit seizoen is de ronde ‘ingelijst’, waarbij beide spelers dezelfde vraag krijgen voorgelegd en zoveel mogelijk antwoorden moeten geven.

Wilko van Iperen, hoofd NCRV-I: "Vorig jaar was de app al een enorm groot succes. Het is dan altijd spannend of je de hoge verwachtingen bij een tweede seizoen kan waarmaken. We zijn daarom onwijs trots dat de app nu nog succesvoller is. Niet alleen in uniek bezoek, wat met de nieuwe Android gebruikersgroep logisch is, maar vooral met de intensiteit van het gebruik.”

De De slimste mens-app is ontwikkeld door de NCRV in samenwerking met Elastique.« Terug naar het overzicht
Geplaatst op: 06-08-2013 om 09:57 uur, door: Persbericht

Reacties:

Laatste nieuws
Hardware
Zenderlijsten
 • UPC zenderlijst
  UPC zenderlijst
 • Ziggo zenderlijst
  Ziggo zenderlijst
 • CanalDigitaal zenderlijst
  CanalDigitaal zenderlijst
 • Glashart zenderlijst
  Glashart zenderlijst
 • KPN
  KPN